6 year anniversary of Roos + PeterRoos mailde mij het volgende:

‘’Aankomende 24 oktober zijn Peter en ik 6 jaar getrouwd. En we doen elk jaar een shoot rondom onze trouwdag. Ook dit jaar willen weer een shoot. En we willen allebei HEEL graag dat jij het doet!


Het mag een een hele leipe shoot worden. Dus als je nog geniale ideeën hebt of concepten die je wil doen. We are in!! ‘’


Waarop ik antwoordde:


''YAY, I love leip, as you know! Ik ga nadenken over iets vets, heb je misschien een playlist met je favo muziek waar ik naar kan luisteren om in een mood te komen?''


En nadenken dat deden we. Ik ging wat muziek luisteren en dacht aan hoe ik Roos en Peter voor me zag. En wat ik zag was glitter! Ik maakte een klein moodbordje en stuurde deze naar Roos. Haar reactie was zo enthousiast dat dit ‘m ging worden. Glitter, badass kleding, urban locatie, lekker muziekje, 3 flessen champagne en chocolade pepernoten.